Geleneksel eğitimle karşılaştırıldığında oldukça etkili ve olumlu sonuçlar alınan Oyun Temelli Eğitim Modeli...
Geleneksel eğitimle karşılaştırıldığında oldukça etkili ve olumlu sonuçlar alınan Oyun Temelli Eğitim Modeli, son derece ilgi çekici aktiviteler ile takım çalışmasını pekiştirerek, öğrencilerin dikkatini çeker ve günlük bağlamda gerçekleştirmeleri gereken becerileri öğrenmelerini sağlar.
Ayrıca olumlu geribildirim vermek yoluyla onları motive eder.
Oyun; çocukların bilişsel, fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimi için son derece gerekli olup özellikle ergenlik dönemine kadar öğrenme ve gelişim süreçlerinde kritik önem taşır.
Öğrencilerimizin öğrenme süreçlerinde oyunlara katılımları, düşüncelerini paylaşmaları ve her durumda saygı görmelerini önemli kabul etmekteyiz.
Tüm çocukların; yetenekli, meraklı, karmaşık düşünme yeteneğine sahip, potansiyel ve deneyim bakımından zengin olduğunu biliyoruz. Bu bilgi ve inanç eşliğinde öğrencilerimizin yeni kimlikler kazanma deneyimleri de dahil olmak üzere tüm fikirlerini ve sorgulama arzularını onurlandırmaya özen göstererek; hayal gücü yüklü yaratıcılıklarını, ilgi alanlarını ve deneyimlerini heyecanla karşılıyoruz.
Oyun temelli öğrenmede değerlendirme; öğrencinin ne söylediği, ne yaptığı, oyunda temsil ettiği ve sorguladığı şeyleri belgeleyerek ve yansıtarak düşünce ve öğrenmeyi görünür kılmayı içerdiği için her miniğimizin öğrenme süreçlerini ailesi ile iş birliği çerçevesinde paylaşmayı oldukça önemsiyoruz.